Ανοιχτές Μουσικές Επικοινωνίες

Η Κατερίνα Φωτεινάκη μιλάει στις Ανοιχτές Μουσικές Επικοινωνίες της Κυριακής (6/12)

Καινούργιος σύνδεσμος στο Zoom για τις «Ανοιχτές Μουσικές Επικοινωνίες»
κάθε Κυριακή στις 8μ.μ.

Πρόκειται για διαδικτυακές συναντήσεις που οργανώνονται από τα Μουσικά Σύνολα ΠΘ με στόχο την επικοινωνία μέσω της μουσικής, στον σύνδεσμο: https://bit.ly/synolauth

Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και σε φοιτητές που δηλώνουν ενδιαφέρον από άλλα πανεπιστήμια της χώρας.
Για τις μουσικές συμμετοχές – παρουσιάσεις δε χρειάζονται ειδικές γνώσεις μουσικής, χρειάζεται όμως μεράκι για επικοινωνία και να προετοιμάσετε με χαρά και συνείδηση το μουσικό κομμάτι που αγαπάτε.
Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε με μουσική δράση, απευθυνθείτε στο mousika_synola@uth.gr για να συμπεριληφθείτε στη λίστα συμμετοχών.
Οι  ακροάσεις συμμετοχών για αυτή την Κυριακή 6/12, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5/12 και ώρα  18.00 – 19.00μ.μ. στο ms teams (Μουσικά Σύνολα ΠΘ) και με το σύνδεσμο  8qir2ku
Για τους ακροατές επισκέπτες δε χρειάζεται παρά μόνο η διάθεση να μοιραστείτε την προσπάθειά μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για αυτή την Κυριακή 6/12/2020
20.00
H  καλεσμένη μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη,θα μιλήσει για τη δουλειά της και τις συνεργασίες της, για τη μουσική και τη ζωή. Θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση με το κοινό.
Συντονισμός : Μέλη των Μουσικών Συνόλων ΠΘ.
Η Κατερίνα Φωτεινάκη σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, μελέτησε τη φωνή της στο Εργαστήρι Φωνητικής Τέχνης του Σπύρου Σακκά και μουσική στο Conservatoire de Gennevilliers. Στην Ελλάδα, διακρίθηκε για την μουσική της δραστηριότητα από διάφορους φορείς, με σημαντικότερο την Ορχήστρα των Χρωμάτων (βραβείο σύνθεσης παιδικού τραγουδιού, 2004). Από το 2006 ζει στο Παρίσι ύστερα από πρόταση για συνεργασία της Angélique Ionatos, με την οποία έχει κάνει δύο δίσκους και πάνω από 200 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη. Το 2011 κέρδισε το πρώτο Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σύνθεσης Τραγουδιού (Ελληνικό Σχέδιο – Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών). Ο προσωπικός δίσκος της ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ (Accords Croisés – Harmonia Mundi) επιλέχθηκε από την εφημερίδα Le Monde ως ένας από τους 5 καλύτερους για το 2014 και κέρδισε τη διάκριση “fff” από το μουσικό περιοδικό Telerama. Με το ρεπερτόριο αυτό, παρουσιάστηκε ζωντανά σε κάποια από τα μεγαλύτερα θέατρα του Παρισιού (Théâtre du Chatêlet, Alhambra, Européen), στην γαλλική provence και εκτός Γαλλίας (Μαρόκο, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο)
21.00
Μουσικές συμμετοχές από φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και από μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, απόφοιτους και ειδικές συμμετοχές από άλλα Πανεπιστήμια.

Για όσους μπουν στον παλιό σύνδεσμο θα υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση για μεταφορά στο Zoom.(https://bit.ly/synolauth)
Καλή αντάμωση και καλή επικοινωνία!

Μοιράσου το Post:

Share on facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.